Stimați concetățeni,

În calitate de primar al acestei comunitati, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site în numele comunităţii acestei localități, administraţiei publice locale şi al meu personal.

Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască locurile şi pe locuitorii.

Mulţumesc în numele locuitorilor, tuturor vizitatorilor, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în orasul noastru, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.

Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unui oras primitor.

Echipa de conducere a Primăriei

  • Primar: Pirvu Dobre
  • Manager: Irimie Maria
  • Viceprimar: Cimpean Marius-Alin
  • Secretar: Matache Aurel

 

© Copyright 2012 STEEL WARRIOR All Rights Reserved.